Vinterligan

Halva 2a ronden avklarad och vi har en något stapplande tabell. Andra omgången spelas på Spyglass.
Förhållanden: Fortsatt strålande 🙂
Greenspeed: Medium
Gimmes: inom 3 meter
HCP: 25% avdrag på det du har ute. Vid sänkning regga detta hos oss.

Ändring som är gjord är att vi inte kör att man kan vinna på totalen i slag. Detta tog alldeles för lång tid. Så vinner man båda matcherna får man en extra poäng annars blir det 1,5 poäng var. Vi startar en timme tidigare så att vi kommer hem i tid. All denna info skäll även komma upp på hemsidan.

Den 25/11 kl 18 spelar följande:

Leon/Håkan VS Krille/Sebastian

Den 27/11 kl 18 spelar följande:

Leon/Håkan vs Anders/Stefan

Mattias/Mattias Vs June/robin 

Alltså Spel MÅNDAG OCH ONSDAG.

Det finns fortsatt möjlighet att anmäla sig till Vinterligan då man kan spela ikapp en omgång eller två. Har ni frågor är det bara att hör av er till mig på 0702004843 eller på info@markarydspadelcenter.se

 

Vinterligan är vår simulatorgolf-tävling som tar plats under hela vinterhalvåret, medan snö och slask ligger på banorna.

Anmäl dig nu till säsongen 2019/2020! Lagen består av två spelare, A-spelare (lägst handicap), B-spelare (högst handicap). Priset är 170kr per person och tillfälle, samt 300kr i anmälningsavgift per lag. För er som är medlemmar i Skogaby GK och Wittsjö GK har ni 10 % på timpriset och ingen anmälningsavgift.

När?

Ligan spelas måndag-torsdag kl. 18-21 och även söndagar 17-189 & 18-21 Varje par spelar en gång varannan vecka (med något planerat uppehåll under säsongen).

Hur många personer i varje lag?

Lagen består av 2 spelare, A-spelare (lägst handicap) och B-spelare (högst handicap).

Tävlingsform/Regler

Matcherna spelas med handicap (reducerat handicap till 3/4, max 36 i handicap) och pågår under max 18 hål. Varje lagmatch får en bokning på 3 timmar och då är matchen över oavsett antal spelade hål. Spelformen är match och slagspel. A-spelarna spelar mot varandra, B-spelarna spelar mot varandra. Varje match är värd 1.5 poäng. Vid W/O tilldelas det vinnande laget 3 poäng. Efter varje runda fylls handicap-kortet i och det är endast sänkning som gäller. Resultaten publiceras senare samma vecka på hemsidan samt att tabellen uppdateras. Det är 14 lag i varje grupp (13 matcher per par under en säsong). I april spelas semifinal i ligan, därefter spelas en slutfinal för de högst placerade lagen i varje grupp

1a pris: Golfresa till Spanien vid fullteknat (48 lag

Anmälan

© All rights reserved

Ring oss